Hayvan Besleme Danışmanlığı Nedir

18-01-2022 17:30
Hayvan Besleme Danışmanlığı Nedir
Hayvan beslemede temel husus; kaliteli, dengeli, sağlıklı, yeterli, sürekli, lezzetli beslemeyi ucuza mâl etmektir. Bu yolda ilerlerken günümüzde yüksek verimli hayvan ırklarını doğru beslemek ve kârlılığı en üst düzeye çıkarabilmek için sürekli öğrenmek ve gelişmeleri takip etmek büyük önem taşımaktadır. 
Bu konuda size en yakın yardımcı ise; hayvan besleme konusunda uzun yıllar eğitim almış, ulusal ve uluslararası bilimsel ve pratik gelişmeleri takip eden, sahada onlarca hatta bazen yüzlerce çiftlikte besleme çalışmalarını yönetmiş güvenilir ve dürüst teknik personel olan meslek insanlarıdır. 
Çiftlik hayvanlarının beslenmesinde üreticilerin stoklarında bulunan başlıca tahıllar ve kaba yemleri de hesaba katarak, eksikliği görülen başlıca protein, vitamin, mineral, zooteknik katkılar vb besin maddeleri temin edilmektedir. Böylece hasat sezonunda uygun fiyatla depolanmış tahıl ve kaba yemlerle birlikte yıl boyunca en uygun maliyetle ideal hayvan besleme reçeteleri programlanmaktadır.
Yemsiparis.com çatısı altında uzman besleme danışmanlarından çiftlik kurulumu öncesinde, çiftliğinizi kurduktan sonra her zaman ücretli ve/ya ücretsiz hayvan besleme danışmanlığı alabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.